Opleiding Horses & Hearts

Paard ondersteunde interventies dmv coaching.

Opleider paardencoach sinds 2007. Coach mbv paarden sinds 2002. Horses & Hearts is ontstaan vanuit vele coachsessies mbv paarden. Gebaseerd op wat de paarden ons brengen. Hun natuur. Hun waardevrij zijn. Hun kuddegevoel. Hun oorsprong.
Onze natuur, onze oorsprong, onze bestemming. Door alle waarde oordelen, het vele denken, weten we vaak niet meer wat echt belangrijk voor ons is.
Het hart, jouw hart. Het natuurlijk kloppende centrum in je lichaam. Je hart wat zorgt dat alles stroomt en kan doen waar het voor bedoeld is.
Paarden brengen ons direct bij onze natuur.
Paarden denken niet, zij voelen.

In deze opleiding leer je interveniëren op verschillende niveaus.
De paarden zijn hierin leidend.
De vraag en wat er aan ten grondslag ligt, is waar het over mag gaan.
De coach schept een omgeving waarin dit alles kan zijn en transformeren.
Er wordt gewerkt met onze 2 kuddes. Camargue en Konik. Oorspronkelijke rassen met een opmerkelijk verschil in geconditioneerd en ongecondioneerd gedrag.
Ook werken we met onze minipaarden en onze tinker.

Data 2019:
10 februari
17 maart
7 april
5 mei
16 juni
7 juli
8 september
29 september
20 oktober
De data worden de eerste lesdag met elkaar besproken. Mocht je een dag niet kunnen, kijken we met elkaar naar een nieuwe datum dat iedereen kan.

Lokatie:
Everland-vzw
Meldert-Lummen

Informatie en aanmelding:
info@horsesandhearts.nl

Overnachten blijkt praktisch te zijn de avond van tevoren, als je van verder komt. En kan in de omgeving bij B&B’ s. In de warme periode hebben wij een pipowagen en kan je je tent hier opzetten.